KapitalRS


KapitalRSKapital RS Inc. a.d. je investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

Kapital RS Inc. a.d. vrši promociju usluga i pruža tehničku podršku klijentima i potencijalnim klijentima kompanije Fortrade Ltd sa sedištem u Londonu, koja je pod nadzorom FCA (Financial Conduct Authority) u Velikoj Britaniji.

Kapital RS Inc. a.d., oslanjajući se na zakonodavstvo Republike Srbije, a sve u cilju pružanja kvalitetne i efikasne usluge, preuzeo je zadatak da bude spona na svetskom investicionom tržištu. Orijentisani da vam uvek budemo na usluzi i pružimo efikasnu, modernu, sigurnu kontinuiranu uslugu i stručni tim koji je spreman da odgovori na sve vaše zahteve.

Kapital RS Inc. a.d., pridaje veliki značaj kontinuiranom razvoju svog profesionalnog tima koji svakodnevno prati klijente i pruža im sve neophodne informacije kroz proces registracije, edukaciju vezanu za aktivnosti na tržištu, dnevne analize tržišta i ostale informacije koje su od značaja.

Kapital RS Inc. a.d. vam pruža nekoliko vrlo intuitivnih platformi za trgovanje sa jednostavnim okruženjem za rad, uz korištenje Online Trаding Central, konstаntno аžurirаnje finаnsijskih vesti, niske spredove kao i tržišne cene u realnom vremenu.

Zašto koristiti Kapital RS Inc. a.d. usluge?

Kapital RS Inc. a.d. pruža mogućnost da zakoračite u svet trgovanja i kroz saradnju sa inostranom brokerskom kućom Fortrade Ltd. sa sedištem u Londonu, omogući Vam izlazak na svetsko finansijsko tržište.

Jednostavnost

Kapital RS Inc. a.d. je prilagođen svim nivoima iskustva u trgovanju, od početnika do profesionalaca. Kao početniku Kapital RS Inc. a.d. vam pruža mogućnost da putem demo računa, naučite da u realnom vremenu trgujete bez rizika koristeći se zvaničnim podacima. Kada budete spremni da trgujete na realnom računu tehnička podrška Kapital RS Inc. a.d. će vam pomoći da taj korak napravite, a ako ste iskusni trejder uvidećete da su platforme za trgovanje jednostavne za korišćenje i lako prilagodljive vašim ličnim zahtevima.

Instrumenti za trgovanje

 • Ažuriranje kurseva u realnom vremenu 24 časa na dan,
 • Veliki broj valutnih derivata: 24-časovne kvote za sve instrumente,
 • CFD na robu, metale i berzanske indekse,
 • Leveridž trgovanje: mogućnost trgovanja uz leveridž 1:200 – leveridž može raditi za vas i dati mogućnost za ostvarivanje velikog profita, ali može raditi i protiv vas,
 • Mogućnost izvršenja naloga klikom na taster miša i postavljanje naloga za zaustavljanje gubitka i uzimanje profita.

Baza znanja, istorijskih podataka i pokazatelja

 • Edukacija: Kapital RS Inc. a.d. pruža širok spektar servisa za edukaciju svima koji žele da nauče kako da trguju na inostranim tržištima sa različitim finansijskim instrumentima putem edukativnih sadržaja na našem veb sajtu. Vebinari, seminari, dnevne i nedeljne analize i preporuke i službe tehničke podrške,
 • Grafikoni: jednostavni za korišćenje, ažurirani u svakom trenutku, uz mogućnost višestrukog čuvanja na posebnim stranicama,
 • Tehnička analiza: širok spektar pokazatelja koji vam pomažu prilikom donošenja odluka,
 • Ekonomski kalendar: najave ažurirane na dnevnom nivou, važnih makroekonomskih događaja i vesti koje se ažuriraju svakodnevno,
 • Analize: budite informisani o svim dešavanjima i vestima važnim za donošenje odluka putem dnevnih analiza investicionog savetnika.

Usluge

 • Podrška: Kapital RS Inc. a.d. pruža tehničku podršku na srpskom i engleskom jeziku koja vam stoji na raspolaganju i odgovora na vaša pitanja i zahteve,

Sigurnost

 • On-line zaštita: Kapital RS Inc. a.d. koristi web-sajt sa SSL enkripcijom od 256 bita. Naša internet stranica je registrovana kod AICPA Web Trust. Osim toga, testira se i proverava prolaskom kroz McAfee sigurnosni sistem (protivhakerske bezbednosti), omogućujući zaštitu korisnika od krađe identiteta i prevare sa kreditnim kartica.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *